See tagumine on Eduard ja esimene olen mina - nii palju siis mind sel matkal pildistatigi - ei miskit mina ja Eiffeli torn.... Leidsime varahommikul rattad ja Geraldile kuuluvasse game lodge'i ringsõidule. Gerard jutustas pärast, kuidas tema lapsed koolikaaslaste ees kelkida said - kuidas neil oma valdustes mustast autojuhiga ringi sõites maastikuauto kastis olles hiiglaslik must mamba end esiti pysti ajas ja siis nende peale alla söösta kavatses - kui must autojuht gaasi pühja vajutas. Meie kolasime niisama õndsas teadmatuses ringi, mäel ka ratast käekorval tirides. Lihasööjaid ei kohanud, rohusööjaid kyll.
Comments + Add comment