flowergraver' picture

Destinations Chiang Mai, Thailand

Comments + Add comment

Kell (Helle er i teater) on Mar 2, 2011 at 07:13PM

Kære Lone og Claus,

Få jer dog et liv. Det her ser sgu kedeligt og ensomt ud. Prøv at få hygget jer lidt, mens vi andre nyder kulden i nord. Ser frem til næste lysbillede serie....

Kærlig hilsen Kell

flowergraver
flowergraver on Mar 3, 2011 at 08:04AM

Fed kommentar Kell:-) Jep, vi nyder livet. I dag er der dømt total afslapning ved poolen. Vores ømme lår- og lægmuskler kan simpelt hen ikke klare at gå nogen steder. Håber, det bliver bedre i morgen. I aften må en tuk tuk bringe os til vores restaurant. Kh fra os

sus ig jørgen on Mar 3, 2011 at 10:25AM

hej i to blot til info så er Sus på pencilin og sengeliggende og jeg kæmper med feber og halsbetændelse - men det skal jo ikke ødelægge jers tur vel!
Fantastiske billeder, det stikker jo helt i hjertet og vi er klart misundelige på jer. Godt at se i hygger jer og tak for billedet af Claus og rygsækken :-)
Pas på hinanden og nyd nu varmen og maden. Knus fra os. Snøft

Ditte on Mar 4, 2011 at 12:18PM

Hej søde svigerforældre.

Så fik jeg endelig kigget på jeres billeder. H*** K*** det ser bare for vildt ud!!! Spændende at man kan følge lidt med i, hvad i foretager jer.
Vi passer godt på huset, og jeg har husket at vande orkidéerne.. :)

Knus og kram

Hanne on Mar 7, 2011 at 09:13AM

Dejlige billeder, de bringer gode minder frem. Har først set det nu da jeg har haft 4 dages ferie hjemme..... Det er en lidt anden form for ferie.
Fortsat god tur og vi ses snart.

Inger og Jack on Mar 8, 2011 at 02:27PM

Hej I to heldige asner!

Så fik vi også læst jeres rejsebeskrivelse og set de skønne billeder, der vækker gode minder. Håber, I får nogle dejlige, afslappende dage på Lanta!

Mange knus fra et solbeskinnet Danmark!
Inger og Jack