Go West, 21-daagse veldtocht van Stylo & Toine

Blog thumbnail

About this blog

"Het is beter om een mijl te reizen dan 1000 boeken te lezen"

Deze wijze woorden komen van Confucius, een Chinees filosoof wiens geest ik op mijn vorige reis meermaals mocht ontmoeten. Mijn passie voor het Oosten, mijn nieuwsgierigheid naar de anderen is er niet minder op geworden maar de schrik om ook dit jaar met een bus vol-au-vent het Verre Oosten te doorkruisen zit er sinds mijn terugkeer uit China wel dik in. Ik ben dan maar als een Don Quichotte beginnen vechten tegen de windmolens om Zomergemnaren te strikken voor een nieuw avontuur. Geen gemakkelijke opgave overigens om de honkvaste Zomergemnaar te bewegen naar verre onbekende oorden. Mijn Oosterse voorliefde heb ik dit jaar dan ook strategisch in de koelkast gestopt om ze later terug uit mijn hoed te toveren. Ik heb gezocht én gevonden. Na urenlange betogen en monologen heb ik niemand minder dan Gentenaar-boegbeeld Nicholas Lataire in mijn netten kunnen strikken. De bestemming is een compromis geworden waarvan ik overtuigd ben dat het eens te meer een schitterende reis zal worden. Op 22 augustus vliegen we naar het Westen. Niet zomaar het Westen, het Wilde Westen ... met paard en huifkar gaan we op Gold Rush. Naar jaarlijkse gewoonte kan u alles van hieruit live meemaken!

• Aangekomen ...
  • In de geest van the goldrush
Trip Start Aug 22, 2009
Trip End Jul 31, 2009