Patriciamoller's Great Adventure

Blog thumbnail

About this blog

Den 23 januar rejser Jeg og min søde kollega Magnus til Indien. Vi skal mellemlande i hendholdsvis England og Dubai inden vi er fremme ved det endelige stop BANGALORE.

Vi skal være væk i ialt 2 måneder. De første 5 uger skal vi arbejde på et børnehjem. Jeg skal undervise børnene i engelsk og i "kreativt fag" foruden at lege og hygge med børnene. Under de 5 uger i Bangalore skal vi bo hos en værtsfamilie :)

Efter de 5 ugers arbejde går turen ellers rundt omkring i Indien og måske videre til Sri Lanka. Intet er helt planlagt endnu, kun tiden må vise hvor vi lander :)

Følelserne er blandet, men alt i alt glæder jeg mig utroligt meget til at komme afsted :)

Lejligheden er udlejet, de sidste ting er ved at være på plads; medicin, tøj, rejseforsikringer osv.

Det begynder mere og mere at gå op for mig, at jeg snart skal afsted.. Især når venner og familie fortæller hvor meget de vil savne en, så kan jeg ikke lade vær' med at tænke ; Gør jeg nu det rigtige!? -Men at rejse ud i den store verden, og ikke mindst hjælpe dem der virkelig har brug for dét, det har været en drøm jeg har gået med mange år, derfor er det også kun at sprige ud i dét! Som en dansk digter (Piet Heins) engang sagde: LEV MENS DU GØR DE, ELSK MENS TØR DET!

De kommende uger vil jeg opdatere hvad der sker i mit liv, så venner, familie og kollegaer kan følge med hjemmefra Danmark :)

-Glæder mig til vi skrives ved :)

• 1 uge til afrejse
  • Afslapning med stort A
Trip Start Jan 23, 2010
Trip End Ongoing

There are 19 entries in this blog

Start your own travel blog