Gocek`ten cikis... Bismillah
Oct 15, 2011
Dec 14, 2011
Evettt....
14. ekim Persembe.
Malum oglen kalktik. Ben arabayi yikattim, Liza esyalari toparlamaya aksam 6 da basladi. Ben gece 12 gibi yola cikariz diye dusunup bolca cay ictim. Zar zor cuma sabahi 03.30 da Bismillah deyip yola ciktik.
Kismet olursa rotamiz
Gocek - Manisa - Alacati - Cesme - Feribotla Sakiz adasi Chious ) - Feribotla Pire - Mora yarimadasi - Patra - Feribotla Ancona - Roma - Orta ve Kuzey Italya - Guney Fransa - Kuzey Ispanya - Bati Fransa - Kuzey Fransa - Paris - Belcika - Luxemburg - Guney Almanya - Avusturya - Venedik - Feribotla Patras - Pire - Feribotla Sakiz adasi - Feribotla Cesme - Gocek
seklinde. Niyetimiz 2 ayda tamamlamak ama zaman siniri yok. Amac gezmek, km yapmak degil. Easy easy.....
Videolari tek tek ilgili sayfasina yuklemek zor oluyor o yuzden yolculuk sirasinda cekilen tum videolar bu sayfada asagida.
14. ekim Persembe.
Kismet olursa rotamiz