Klimmen Arico
Oct 10, 2009
Oct 18, 2009
Omdat Arico zo'n groot en mooi klimgebied is en we daar nog verschillende routes gezien hebben die binnen onze mogelijkheden liggen, besluiten we er nog maar eens een dagje naartoe te trekken.
Effe stevig beginnen met een uitdagende overhang, daarna ne 6a met ne variant 6b (die te moeilijk bleek). Nog een paar 5-kes en opnieuw ne 6a. Dit toen de armen helemaal op waren! Ne kanshebber voor ne eerste voorklimmersval, maar het setje bleek net een fractie van een seconde snel genoeg ingehangen te zijn!
Vandaag veel gezweet en afgesloten met eens te kijken hoe de "echte" klimmers het allemaal aanpakken... Toch indrukwekkend!
En dat was dan het laatste dagje klimmen.
Morgen nog opruimen, even aan 't zwembad liggen (voor ene keer mag da toch, niet?) en dan de vlieger op en naar huis.
En dat was dan het laatste dagje klimmen.