Klimmen El Rio
Oct 10, 2009
Oct 18, 2009
Vandaag staat er een nieuw dagje klimmen op het programma.
Bestemming El Rio, een klimgebied dat gelegen is in een canyon achter een stuwdam. Het stuwmeer staat momenteel echter leeg en alle klimzones zijn bereikbaar.
Na de "makkelijke" routes geklommen te hebben, proberen we nu maar eens om het touw boven om te hangen zodat we eens een paar moeilijkere routes toprope kunnen klimmen.
Na een aantal pogingen op een 6c en een 6c+, moeten we toch besluiten dat dit iets te hoog gegrepen is. Het lukt me telkens om tot op enkele meters van de relais te klimmen, maar daar blijkt het toch een beetje te veel van het goede te zijn!