Ko Tao

Trip Start Mar 29, 2009
Trip End Jan 09, 2010

Flag of Thailand  ,
Saturday, July 18, 2009

Jo venia amb la meva idea mental que les platges de les illes de Tailandia serien una autentica meravella, que hi hauria platges verges de sorra blanca i cocoters per tot arreu, que un s'hi podria perdre sense ser molestat per cap altre turista excepte la visita ocasional d'una tortuga o d'un tauro. En un altre temps, deuria ser aixi, pero d'aquesta imatge paradisiaca en queda ben poca cosa. Dieun que la petita illa de Ko Tao encara no esta del tot massificada en comparacio amb altres illes com Ko Samui o Ko Phangan. La meva impressio es que ja ho esta massa. De totes maneres, no he vingut en aquesta illa per passar-me els dies tombat en una butaca per millorar el meu bronzejat i esplaiar-me en altres plaers epicuris sino per treure'm el carnet de submarinisme d'una vegada per totes. Si el que hi ha a la superficie no crida massa l'atencio, he de reconeixer que el que s'amaga sota l'aigua es realment espectacular i val la pena venir aqui ni que sigui per fer una immersio (jo m'hi hagues quedat una setmana mes pero tinc un vol cap a Birmania esperant-me). Torno a coincidir a l'illa amb l'Amanda i la Laura que tambe han vingut a treure's el carnet de submarinisme. Com a bones britaniques, sempre estan disposades a fer un parell de copes per la nit, aixi que despres de les classes quedem per sopar i per fer un parell de G&T a tocar de les onades. Una delicia! Les trobare a faltar (el meu fetge segurament no tant). Han estat una companyia intermitent pero constant des del viatge en autocar a Hanoi.

Un altre cop no tinc cap foto de la meva estada en aquesta illa ja que a la platja ja vaig prou carregat amb la tovallola, la crema, el llibre, les ulleres de sol i el cocktail tropical com per a sobre dur la camera de fotos. Haureu de fer servir Google una altra vegada.

oscar36
oscar36 on

aixo deu ser durissim !!!
Caram que carregat que vas a la platja, fer la volta al mon d'aquesta manera deu ser durissim. Anavem a afegir-nos al grup G&T pero millor ens ho pensem.

Sort amb el carnet. Estas segur que pagant no te'l donem per la cara = metode africa ???

consol
consol on

Cāmara acuātica
I per quan una càmara acuàtica per poder apreciar tot la bellesa submarina que tu veus i que nosaltres no podem gaudir des d'aquí??

Add Comment

Table of Contents