Sobrevolant les línies de Nasca

Trip Start Oct 10, 2008
1
5
15
Trip End Nov 01, 2008


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Hostal Camiluz

Flag of Peru  ,
Tuesday, October 14, 2008

Avui ha estat un dia bastant actiu. Hem hagut d'aixecar-nos d'hora per fer el vol sobre les línies de Nasca. Per internet havíem llegit que no val gaire la pena, que és bastant habitual que la gent es maregi i vomiti, que les línies amb prou feines es veuen i que tan sols dura mitja horeta. A més la meteorologia no ens ha acompanyat gaire, i és probable que ens despertem i hi hagi boira. Així que a les 7AM quan em desperto el primer que faig és treure el cap per la finestra i comprovar el temps que fa. Llueix un sol espectacular, així que ja tan sols cal preocupar-se per l'estomac. De fet no cal perque tot va molt de pressa. El propietari de l'alberg ens porta a l'aeroport, l'Oscar paga les taxes i en 2 minuts ja estem al Cessna a punt de despegar. No hi ha temps per a preocupar-se ni per posar-se nerviós. S'agraeix que no hi hagi hagut espera. Quan l'avió encen els motors, tot es soroll, tot es mou. En un parell de minuts ja som a l'aire i ens dirigim a sobrevolar les línies. L'estomac aguanta i no hi ha sorpreses ni quan l'avioneta fa els girs per a poder observar millor cada una de les figures. La mitja horeta passa molt de pressa pero l'opinió general de tots els que hem pujat és molt favorable.
Tot seguit anem a esmorzar i al cap d'una hora ens recolleixen per anar a visitar el cementiri de Chauchilla on ens ensenyen els enterraments de la cultura nasca. Bastant interessant pero fa un sol que no perdona.
Al tornar a Nasca, tenim el temps just per dinar i recollir les coses de l'alberg. Ens espera un viatge en autobús de 9 hores fins a Arequipa. Per sort el viatge aquesta vegada és més interessant, tot i que continua sent un desert.
Arribem a les 11:30PM i anem directes a l'alberg.
Slideshow Report as Spam

Comments

marsalinya
marsalinya on

Les dues mòmies
He estat buscant les mòmies del blog i l'únic que veig són fotos vostres, que bé, hem de reconèixer que en certes ocasions, una mica mòmies si que ho sou...
Disfruteu.

Add Comment

Use this image in your site

Copy and paste this html: