IFI-drift på besøk
Oct 03, 2011
Aug 01, 2012
Helga 18. til 22. november kom jobben min, it-drift fra Ifi på UiO, på besøk til New York. Det var vel ikke helt sånn at de kom for å besøke meg, men mer slik at årets driftstur gikk dit jeg tilfeldigvis var på ferie. Flaks. Jeg sjekket inn på hotell med de, og byttet ut en sliten hybel i East Village med et flott hotellrom i Midtown noen netter.
Skal si det var deilig med en dusj som var forutsigbar! Her jeg bor er det nemlig slik at kaldvannet mister alt trykk er i 5. etasje om noen andre bruker kaldtvann - for eksempel når de trekker ned doen. Dere kan da forestille dere hvordan det er å dusje når kaldtvannet, og kun kaldtvannet, forsvinner med ujevne mellomrom i noen øyeblikk. Det blir mye hopping inn og ut av dusjen. Ellers så er hybelen grei den. Lyset dimmes nesten helt av når kjøleskapet skrur seg på, og naboen på andre siden av papirveggen har høye hæler på tregulv og liten gneldrebikkje, men det er koselig. Spesielt koselig når man har 9 driftere fra ifi på besøk i leiligheten som dere kan se på bildet nedenunder.
Jeg fikk endelig pratet litt jobb igjen og jeg var litt guide for noen av og til. Ellers så gikk helga mest i margaritas og øl. Hyggelig å prate norsk over middagen igjen også.
Mandagen dro vi alle sammen på besøk til Princeton hvor vi møtte med IT-avdelingen på Computer Science department der. Utveklset erfaringer og fikk en liten rundtur på dette ærverdige universitetet. Jeg tar som vanlig for lite bilder så hvis det er noen driftere som har bilder fra oppholdet de vil dele med seg så tar jeg gjerne imot det. Har allerede stjålet ett bilde her fra Kristin :)