Christchurch, Aging in Silence...

Trip Start Feb 13, 2012
1
34
38
Trip End May 11, 2012


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
What I did
Niks! Op Bob's verjaardag nog wel, hij wordt echt oud...

Flag of New Zealand  , South Island,
Wednesday, May 2, 2012

 dag 78: Vandaag rijden we naar Christchurch, je weet wel van die aardbeving een jaar terug. Er valt hier eigenlijk weinig over te vertellen. Christchurch is nog steeds niet helemaal opgebouwd en er zijn nog erg veel gebieden in de stad waar je niet kan/mag komen, de zogenaamde "red zones". Het is wel grappig dat je bij de normale "in case of fire" bordjes nu ook een "in case of earthquake" bord ziet hangen.

Het rijden van Dunedin naar Christchurch zal ongeveer 4.5 uur in beslag nemen, maar door de regen onderweg en een tussenstop om een ijsje te eten (hadden we beter niet kunnen doen, van een Indier ijs kopen, Neomy heeft dit nog 2 dagen gevoeld!), komen we rond 4 uur in de middag in Christchurch aan. Het is vandaag Bob's dertigste verjaardag dus Neomy maakt hem avondeten op de camping en houdt zich uiteraard bezig met poetsen en wassen, terwijl Bob ondertussen wat op internet aan het tikken is. Als hij maar niet teveel hoeft te werken op zijn verjaardag is zijn motto. 

In de avond is het geluk voor Bob dat Peter net wakker geworden is in Nederland, terwijl het bij ons dan al avond is, zodat hij samen met Peter zijn verjaardag kan doorvieren onder het genot van een drankje, want Neomy is moe en moet slapen dus die kan niet veel vieren. P schenkt zich een goed glas jagermeister in en Bob opent een biertje. Zo ouwehoeren ze een paar uurtjes terwijl ze beiden aan een andere kant van de wereld zitten. Totdat P zich moet gaan douchen en zijn dag moet beginnen, terwijl Bob naar bed gaat en zijn dag beeindigd.

De groetuh en Bob is jarig geweest dus waar blijft dat geld...

de groete b2o en de mupsj
Slideshow Report as Spam

Use this image in your site

Copy and paste this html: