Sejltur til ”Los Organos”

Trip Start Jan 22, 2012
Trip End Feb 05, 2012

Flag of Spain  , Canary Islands,
Thursday, February 2, 2012

Vi sov længe, da vi først havde en aftale med en kaptajn og et hav kl. 10.45. Her steg vi ombord på turistbåden, der skulle tage os på en i alt 3 timers lang tur op langs kysten til et naturskabt vidunder. I tidernes morgen blev øen jo skabt at lava, lava og atter lava. Nogle gange løb det langsomt, og nogle gange løb det ligeså hurtigt som flydende stearin. Her er tale om ret store mængder tyndtflydende lava der er flydt ud over hinanden i lag på lag. Et par millioner år senere ligner det et orgel af vanvittige dimensioner – bedst set fra havsiden.

Mads kan forskellige ord på spansk (vildt mange!!! :D )Det er klart at der ind i mellem falder lidt finker af fadet. Med mit ophav fra en familie der altid er klar på en sang, vakte det derfor stor jubel da han som det meste naturlige oversatte de vigtigste strofer af La Bamba-sangen [yo no soy marienero – yo no soy marienero - soy capitan, soy capitan] Oversat: jeg er ingen sømand- jeg er ingen sømand - jeg er KAPTAJN …. Fantastisk, endelig ved jeg hvad der er jeg har gået og sunget alle disse år :D

Der var modvind og skibet fulgte de enorme dønninger, som er for store til at blive kaldt bølger og som vist bare følger med i meget store have. Igen må jeg bare sige: PUH HAAAA! Selv den kække spanske matros så bekymret på mig for han kunne se, at jeg var ca. ligeså søstærk som en kat i et fyldt badekar … eller noget. Naturligvis skulle vi jo også sejle MEGET tæt på klipperne, så vi kunne få det HELE med … også nærdødsoplevelser i min stakkels løbske fantasi. Som den fødte kaptajn han er, synes Mads det hele var en fest. Han synes f.eks. det var en spas at komme med kommentarer som: ”Hey skat, skal jeg ikke hente dig en spandauer med fedt og rejer?”

Vi nåede frem og fik fotograferet og måbet over det flotte ”orgel” – se venligst billederne for yderligere.

På turen tilbage i medvind havde frøkenen det meget bedre. Hun kunne både indtage den serverede tapas og drikke sangria. Tilbage på havnen fortsatte vi det maritime tema og spiste tun-steak og calamari romania. Herligt herligt.

Lloret de Mar hotels Slideshow