Klar som ett egg...

Trip End Apr 27, 2011

Sola flyplass!

Flag of Norway  , Western Fjords,
Wednesday, February 23, 2011

Vel, da satt vi der, med biletten i hånda og ferdig sjekket inn. Etter flere måneder med planlegging, noen uker med intensiv planlegging og klargjøring samt noen dager med kaos for å gjøre unna halvparten av det vi hadde glemt å gjøre.....eller skjøvet forann oss.
Har jeg husket alt? Har broderen fått beskjed om alt han trenger? Ble sjefen sint når hun så den siste mailen hun fikk? Den mailen som fortalte om hvor mye hun faktisk må passe på når jeg reiser jorden rundt med konemor. Vel...Nå er det for sent! Mailen er sendt, kofferten er pakket og vi sitter på Sola og spiser den obligatoriske overprisede baguetten, mens vi har spandert på oss hver sin Pepsi Max.
Tankene vandrer......
Om noen timer skal jeg for første gang prøve å reise på Business. 9 og en halv time uten at kona dunker i meg fordi at jeg snorker, eller i verste fall lener hodet på nabomannen. Ingen storvokste flyredde damer i setet ved siden av, heller ingen lanbeint sinnatagg bak meg som setter kneet i meg hver gang jeg så mye som tenker på å legge setet bak for en hvil.
I København fikk vi første inntrykk av Thailand på en liten restaurant i transitt-hallen, Ok mat men vi hadde glemt hvordan Liv Anita og Steve hadde lært oss å holde spisepinnene. Så etter 20 minutter
med svingende pinner og vonde fingrer måtte vi begge ty til hver vår plastgaffel. Litt hviletid i hver vår lenestol i avslappningsrommet før vi slentret inn mot gate C-32 og flight SK-973 , nattflyet til Bangkok.
Bangkok blir vår portal til retsen av verden!

Liv Anita on Mar 3, 2011 at 04:30PM

Wow, nice seats!