Tirsdag er en god dag
Aug 22, 2006
Jan 31, 2007
Saa, nu har jeg sovet 8timer, det er det mennsket har behov for, og det har jeg nu faaet. Jeg er blevet rigtig glad for denne her side. Det er da supeer fedt at jeg bare kan ligge alle mine billeder paa denne side, og saa kan i andre ogsaa se dem, fedt.
Lige nu er jeg den eneste hjemme, lige udover Ko, jeg tror de andre er paa sight seing. Vejret virker helt optimalt udenfor, ikke for meget sol, og ikke for meget varme/humidity.
Jeg tror jeg vil gaa i gang med at lave mig lidt brunch, lidt oeg, kaffe, frugt - mums.
22.32
Saa er det blevet aften, og dagen har vaeret god. Idag taenkte jeg at jeg bare ville cruise lidt rundt paa et marked, men det endte med at jeg tog et kig paa Konkuk Uni istedet - et kaempe stort universitet. Ret flot faktisk.
Saa var det meningen at jeg ville gaa hen til marked, men paa et tidspunkt var jeg bare lost, og blev enig med mig selv bare at vandre vidre, i ingen retning.
Jeg endte i Hangang Park. Idag har desvaerre vaeret en ret taaget dag, saa nogle af billederne er ikke saa klare.
Dagen blev helt anerledes end planlagt. Jeg fik gaaet en del, men ogsaa slappet af paa nogle baenke, skrevet lidt dagbog og igen igen, taget en masse billeder.
Det var en hyggelig dag, i meget langsom tempo ( mine ben er ret traette efter igaar )
Saa lige nu faar jeg mig en aften oel, dejligt. Slapper af sammen med Dave og Erich ( eller, vi sidder saa alle ved hver vores computer )
Det er ret fedt at der er 2 computer her, og man kan surfe alt det man vil, det er gratis.
Jeg overvejer at ligge en plan for imorgen, det er sidste dag at Erich er her. Erich er mexikaner, og han har en world ticket....VILDT !!! Det var ham jeg tilbragte dagen med igaar - han er en hyggelig gut. Han er ret meget med paa min "jeg har ingen plan, lad os bare gaa"
Han er heldigvis ret god til at laese kort, saa det er ham med stedsansen, naesten hele tiden.
Igaar blev vi enda spurgte om vej af nogle andre ( de troede at vi/jeg var herfra....hm)
Jeg glaeder mig virkelig til at denne fugtighed tager af, det er jo ikke til at holde ud. Og det er jo ikke engang fordi solen er fremme hele tiden og goer en brun og laekker, nej nej, det er bare fugtigt - hele tiden !!!!!!
Naa, men jeg vil slutte af for idag.
22.32
Naa, men jeg vil slutte af for idag.

yo! sabine~
i have no clue what you're sayin.. but hope you havin a good time in Korea..!!