Phnom Penh

Trip Start Nov 22, 2007
Trip End Dec 13, 2007

Flag of Cambodia  ,
Wednesday, December 5, 2007

04:12-2007: vandaag stond er een boottrip op het programma van 6 uur over het Tonle Sap meer om ons weer terug te brengen naar Phnom Penh. Vertrek 7:00 am en aankomst om 13:00 pm. Blijkt een prima trip te zijn die ik grotendeels op de dek doorbreng. Ondanks de sterke wind is het goed toeven op het dek en zo zie je ook nog wat van de omgeving. Bij aankomst wat het weer een grote chaos maar gelukkig had ik als een van de eersten mijn rugzak te pakken. Langs de  kant stonden weer allerlei lieden die je een ritje wilden aanbieden maar inmiddels waren we hierin ervaren en wisten we precies waar we zijn moesten en hoeveel het ons zou gaan kosten. Wederom naar naar het Cozyna hotel gegaan die nog een kamer bleek te hebben. Wel weer leuk om hier weer terug te zijn en maar gelijk gaan lunchen in de FCC met uitzicht op de rivier. Morgen naar Sihanoukville per bus (zo'n 3 uur) om een paar daagjes op het strand te liggen. Heel vervelend allemaal. Op de terugweg naar het hotel liep ik nog een olifant tegen het lijf op de openbare weg. Het moet niet gekker worden.
Cozyna Hotel