Eindelijk even aan de kust...
Mar 02, 2012
May 31, 2012
Jip we zijn weer even aan de kust. Helemaal aan de oostkust en deze vakantie dus de Pasific en de Atlantische gezien. Wanneer heb je nu zoiets niet alleen gezien maar ook aangeraakt?
Even 4 dagen chillen en hierna weer terug het binnenland in. We gaan naar de Pantanal... Ja we gaan echt naar de Pantanal als het mee zit beestjes kijken.
Hier zitten we in een heerlijk onderkomen, lekker buiten onze hotelkamer, overdag aapjes te kijken en 's avonds met een glaasje wijn lekker te hangen in een hangmat, echt zwaar! Ja je wordt ook moe van al dat reizen.
Dus dit keer even kort en paar leuke fototjes om jullie toch een idee te geven van de drukte op het strand hier. Scheveningen kan er nog wat van leren!

Leuke aapjes in die hangmat..
Hot news: NEC-Vistas 3-2!
waaaauuuw!!!! Die foto van die tucan en nu deze foto weer van dat groene beest, je zit zijn ogen, TE GEK. Wat is dit voor een beest? Een wandelende tak? Hoe groot is die? Sprinkhaan? Echt supertof! Blijf mooie foto's maken :-)
Bedankt voor het leuke kaartje......Gister ontvangen. Liefs Karin en Bas