Kerala

Trip Start Sep 04, 2006
Trip End Feb 23, 2007

Flag of India  ,
Thursday, January 25, 2007

Lang aan het strand blijven liggen is niet echt ons ding, alhoewel het in Gokharna prachtig was, en we zijn dan maar weer verder getrokken..
Op naar Madikeri, in de Kodagu regio, terug landinwaarts. Onderweg naar de honey-valley estate, waar nu vooral koffie wordt geteeld, al echt een "plantatie-wereld": rubberbomen, cardamon-, koffie-, kokos-, peper-, bananen- en theeplantages... heel mooi om te zien.. We zijn enkele daagjes gebeleven in de honey-valley, natuurwandelingen door de plantages.
's avonds wel een keer een close-encounter ghad met een slang die uit de wc-pot kwam gekropen (franse style wc), en die terug rap in de pot verdween... Moet er geen tekening bij maken, heb nog nooit zo snel gekakt als toen en serieus schrik dat die slang in mijn ballen ging bijten.. Een uur nadien hebben we ze kunnen vangen, en ze bleek gelukkig ongevaarlijk. Ze zag er wel gevaarlijk uit kijk maar naar de foto..
 Anyway.. daarna naar Mysore, waar we nog een paar prachtige tijgers hebben gezien (in de zoo), en (weeral) een maharadja-paleis.
Wordt vervolgd