Aniversari del sogre

Trip Start Jul 29, 2008
Trip End Aug 29, 2008

Flag of Argentina  ,
Saturday, August 23, 2008

Avui era l'aniversari del pare de la Monica i a la nit hem fet asado amb alguns amics i familiars, la veritat, no em cansare de menjar carn aqui!!! espectacular, feta a la brasa, poc a poc i anat posant suc de llimona. Abans de posar-la al foc també la salen.

El dia ha estat be perque el germa de la Monica s'ha comprat un Quad i l'hem provat A més, un dels nois amb els que vaig jugar l'altre dia a futbol, m'ha convidat a jugar per la tarde, i em anat a una finca d'un amic on tenen un petit camp de futbol, una mica més gran que un camp de futbol sala pero més petit que un de futbol 7. Erem molts i em fet 3 equips i anavem rotant. No em fet com aqui, que el que guanya es queda, jugavem 2 partits i descansavem 1.

Quan s'ha acabat el partit, m'han portat cap a casa, he arribat una mica tard, per allà les 19:30 o les 20:00, per amb temps de dutxar-me i ajudar a fer coses perque al a nit era el sopar d'aniversari del sogre, amb uns quants invitats, familiars i amics.

Despres la Monica i jo em rentat tots els plats i ja s'han fet les 3:20 de la matinada, com que a les 3:30 feien la final del basquet dels jocs, m'he quedat a mirar-la. El sogre també es va quedar amb mi, pero anava fent "vecaines".

San Juan hotels

cbuil
cbuil on Aug 27, 2008 at 09:30PM

Hola des d'Irlanda
Hola Román i Mónica! Ta mare em va donar l'adreça i hem estat mirant les fotos i llegint les teves explicacions del viatge. Quina enveja que ens feu! Tenim ganes de veure la resta de les fotos! Fins aviat i que tingueu un bon viatge de tornada! Cristina i Finbarr.

Add Comment