Voorbereiding
Jul 06, 2005
Jul 23, 2010

Van af eind februari zijn we de boot gaan klaarmaken voor de grote reis. De moter werd weer bedrijfsklaar gemaakt. Na dat ik kortsluiting had gemaakt heb ik nieuwe accu's (start en licht) geinstallerd onder mijn steun en toeverlaat Wim Nobel. Wim is weer in staat gebleken om onder het XP windowprogramma de nautische kaarten (C-MAP) te koppelen aan de GPS, zodat we ook op de PC kunnen navigeren.

En ook is mede dankzij Wim de windpilot geinstalleerd op ons achter plateau. Een forse ingreep, maar ik denk dat we daar veel plezier van zullen hebben.

Vervolgens werd er ingezeild gedurende de tulpvakantie begin mei. Daar waren ook aanwezig Mieke, Niek en Juliette Hagen. We zijn naar Volendam, Edam en Hoorn gezeild. In Hoorn hebben we kennis gemaakt met de jongens van de Bontekoe. Voor een impressie verwijs ik naar het album.

neighbours
Ik ben ingelogd, dus ok! Letty
Verjaardag !!!!!!!!!
Lineke, van Diny en mij een hele dikke kus omdat je er weer een jaartje bij hebt!
Wij volgen jullie natuurlijk en nu je in een haven ligt moet peter maar eens diep in de buidel tasten om je vandaag op je verjaardag een flink te verwennen.
Hij treft het maar. Wij hopen dat jullie nog lange tijd de reisdromen waar kunnen maken. Veel respect van onze kant!
Nogmaals van harte gefeliciteerd!
Groeten Diny en Fred
a/b Tjalk verwisseling '