De eerste dag
Oct 16, 2006
Nov 01, 2006
Hoi hoi!
een eerste korte stukje uit kathmandu mdat hetinternetcafe zo sluit. Na een heeeeele lange reis via Bahrrain (zie kaart) zijn we gister eindelijk aangekomen. Het is zoals verwacht: mooi weer, s avonds kouder en heeeel druk in de straten.
We hebben vandaag alleen oor de stad gezworven, tempels bezocht en een rivierbedding waar hindu's worden gecremeerd. Heel bijzonder om te zien. We hebben net gegeten en gaan zo naar het hotel.
Morgen reizen we verder naar andere steden, als ik weer tijd heb schrijf ik wat uitgebreider!
Groetjes Nic
Groetjes Nic

Om Namah Sivaya!
Hoi lieve Nicole!,
Wat ontzettend leuk dat je een Travel blog gaat bijhouden!
Ik leef/lees gedurende je reistijd met je mee!
Ohhhhhhhh, ik wilde dat ik bij je was!
En het is nu een heel bijzondere tijd om in een voornamelijk Hinduistisch land te zijn.. want morgenavond (21 okt) is het de laatste avond van Diwali/Deepavali!
'The Festival of Light'.
Breng zeker een bezoekje aan een Lakshmi tempel!
Lieverd, geniet met volle teugen van alle geuren en kleuren van Azie!
En blijf schrijven, dan kunnen wij dat hier in koud & kil Europa ook een beetje doen :-)
Heel veel liefs en een dikke kus vanuit Antwerpen!
Olga
P.s. Terwijl ik dit type knippert er een levensgrote advertentie bovenin het scherm: 'WIN A TRIP To BELGIUM'..... oh my....
Eindelijk beeldmateriaal ;)
Namaste Nicole-ji!,