The house always win..
Dec 07, 2008
Jan 23, 2009
Hejsa.. Bueno..Mmm Bueno..
Afsked med Bocas og goddag til Boquete..Hvilket betoed rafting og knap saa meget strand..
En tre timers rafting, med to amerikanere, hvor den ene var baeloejet, saa Marcus og ham to hver sin side, for at udligne forskellene.. Vi sidder her i dag, i live, saa det har virket.. Selvom amerikaneren dog fejlbedoemte en sten eller to, saa han lige fik maeket paa vandet.
Videre til Panama, hvor vi var blevet lovet Hostel med Internet, tv, pool og koekken. Men... Det var ikke kommet op endnu.. Bueno.. Saa.. Et koekken uden gas, tv uden abonoment og lyd, og en computer uden internet, og en pool paa stoerrelse med en opvaskebalje..
Bortset fra dette, er Panama City dog en dejlig by.. Foerste dagen gik med at kigge paa den gamle bydel, Tjikke led, spaerke led osv..
Day two.. Panama Kanalen.. Fantastisk.. Bueno.. Facinerende.. Fint bygget.. Og det var det..
Saa.. Casino night.. Vi sku ud og bruge de penge vi ikke havde.. Great succes not!
Vi kom med x antal og gik derfra med noget mindre end x.. Nogen bedre end andre(Nico).. Tilgengaeld var der free flow of alcohol.. Saa der mener vi, at vi har tjent lidt igen. Den der ler sidst, ler bedst;)
Efter dette, var det en tur i byen, som endte klokken halv seks om morgenen.. Bueno.. Paa vej hjem fik vi dog lige tilbudet, om en nat i geschlossen.. Man maa aabenbart ikke drikke offentligt.. Men heldigvis var der et slagsmaal, som fjernede betjentenes opmaerksomhed, fra de spanglish talende, knap saa forstaaende, og en smulen moevlen.. Og kun en lille kenne beruset.. Lille.. Bueno..
I dag sidder vi saa her, lidt ondt af os selv.. Med toemmermaend paa baade den ene og den anden maade.. Aftenen staar paa afslutnings middag.. Bueno..
Alt herfra.. Tak for de laeste med.. Og ikke mindst alle jeres hilsner i vores gaestebog.. Af hjertens tak. Og donationerne vel og maerke.. Og her fremhaever vi ikke mindst Allan..
Ses i Copenhagen.. Over and out.. Bueno..
Ses i Copenhagen.. Over and out.. Bueno..