Killin' time inden Sydney

Trip End Nov 15, 2010

Flag of Australia  , New South Wales,
Friday, September 3, 2010

31.08.2010-03.09.2010

Vi fik ikke meget for haanden

31. august

Vi koerte til Newcastle (ja der er ogsaa en saadan i Australien), men fandt ikke byen videre ophidsende. Vi koerte 20 km ud af den til en lille campingplads taet ved Lake Macquarie, hvor vi lavede nul og niks hele dagen.

1.-3. september

Turen fra Cairns til Sydney blev planlagt stort set fra dag til dag, og saa sker det nogle gange, at man loeber ind i saakaldte for-meget-dage. Det blev vores tilfaelde, og da der ikke var meget at se fra Hunter Valley og nedefter - tog vi et par dage med meget meget lav aktivitet.

Det vildeste der skete paa de par dage, var dagen inden vi skulle koere til Sydney, slog omkring 7-8 timer (+minus) ihjel i et storcenter. Vi fik fordrevet tiden med butikskiggeri, biffen, internet og Nanna fik ogsaa rettet sine briller. Saa det var en af de lidt vigtigere dage paa rejsen.

Der gik ikke lang tid, fra vi havde slaaet oejnene op fredag morgen (d. 3.), til vi ankom i Sydney. Her blev vi allerede moedt langt ude i forstaederne af en enorm morgentrafik - den tog vi med ro. Da vi saa et skilt mod Sydney Olympic Park, taenkte vi, at vi ligesaa godt kunne tage den med det samme.

Vejret var ikke det bedste, saa vi tog et hurtig kig rundt paa de olympiske fasciliteter, som foerst aabnede op for turister senere paa dagen. Vi magtede ikke lige at tridse rundt i to drivvaade timer, foer vi kunne komme ind. Saa vi tog et par billeder og satte ellers kursen mod Sydney.
The Entrance hotels Slideshow

Bodil Jørgensen on Sep 4, 2010 at 05:27PM

Nå, nå er I begyndt at lege japanere ? Bare ud af bussen tage et par billeder og så afsted igen.
Kærlig hilsen Mormor

Add Comment