Mam nove vozidlo!!!

Trip Start Feb 09, 2004
Trip End May 01, 2004

Flag of United States  , California
Saturday, February 14, 2004

Vcera mi Suzan, nasa uctovnicka, pozicala jej bicykel aby som mohol jazdit na Coronade. Je to super vec ten bycikel!
Suzan byva na Coronade a do Esetu chodi raz za tyzden na ruzovom bycikly. Byva asi 5 blokov od nas (tu vsetko pocitaju na bloky).

Rano tu bolo nezvycajne zamracene a chladno, ale aj napriek tomu som vytiahol moj novy bicykel a isiel na prieskum ostrova. Na Coronade a vobec v celom San Diegu sa to len tak hemzi vojenskymi zakladnami. Na Coronade su aspon 2. Jedna je letisko namornictva a druha je namorna zakladna a podporne cestrum pre tu prvu. Je tam naozaj velky ruch, ako som mohol zistit ked som sa bol pozriet pri ich branach. Inak Coronado je cele take ukazkove male mesto ako vystrihnute s katalogu - velmi ciste, vsetky travniky su upravene (az neuveritelne ukazkovo), auta tu jazdia len tie najlepsie (Jaguar, Lincoln, Cadillac, Mercedes, BMW,...). Dokonca podla Antona je tu aj kriminalita asi najmensia z celych USA. Takze pohoda. V noci som sa prechadzal nocnymi ulicami (vacsina je neosvetlenych) a naozaj som prezil.
Tesne pred tym ako som sa stihol vratit domov na obed zacalo poriadne prsat, tak som v zmatku hladal cestu domov. Este stale sa tu az tak nevyznam ako by som mal, ale nastastie som uplne nepremokol. Prsalo asi hodinu a potom vyslo slnko a bola cista modra obloha az do vecera a znova bolo teplo.

Posielam vam aj zopar zaberov z ostrova.