Uz ste sa niekedy stahovali v nakupnom voziku?
Jun 30, 2004
Sep 28, 2004
Ahojte!
Ako si uzivate horuci September?
Ja si to na Coronade dokonale uzivam a kedze tento mesiac som sa este nestahoval, tak som to nechal na dnes rano a prestahoval som sa naspat do bytu vedla kancelarie Esetu na Coronade. Kedze objem mojho majetku uz prerastol obsah mojho kufra, povedal som si, ze by bol fasa napad zobrat si napomoc nejake pohodlne nakladne vozidlo. A kedze som nikoho nechcel zatazovat mojim stahovanim zobral som si jeden zo zabudnutych nakupnych vozikov z miestneho supermarketu, dotlacil som ho ku domu a nalozil vsetko com som chcel prestahovat do neho a hybaj cez Coronado aj s velkym nakladom.
Jedina instancia, ktorej som sa na mojej ceste chcel vyhnut boli policajti a ked som tak s plne nalozenym vozikom prechadzal cez cestu zrazu sa z poza rohu vynorilo policajne auto. Ale viete ako to chodi na Coronade - tu sme predsa vsetci velmi slusni - a tak sa ten policajt radsej hral, ze ma nevidi a odfrcal opacnym smerom (uz sa mi tu aj podarilo prebehnut cez prechod pre chodcov na cervenu pred policajnym autom a nic sa nestalo - no co uz niekto ma proste stastie). :-)
Inak mame tu v Esete uz uplnu slovensku enklavu. Pribudli sem Eva a Vlado, ktori pre nas budu robit na Coronade.
Vlado je super chalan, ktory uz 6 rokov nebol na Slovensku (2 roky v Australii a 4 roky v USA a teraz sa pristahoval do jeho vysnenej juznej Kalifornie). A Eva si akurat urobila doktorat na UK v Blave. Je to spravna blazniva baba s ktorou sme jazdili po Coronade na nakupnych vozikoch zo supermarketu (ona vo voziku a ja som ju tahal na bicykli).
Ak by sme mali platit pokutu na vsetky priestupky co sme tu za posledne 2 tyzdne urobili, tak asi by sme museli predat aj nase posledne gate.
Ale zabava musi byt!
Uzivate si to. :-)
Ako si uzivate horuci September?
Ale zabava musi byt!
Uzivate si to. :-)