Plazovanie a nakupovanie
Jun 30, 2011
Jul 18, 2011
04:07 Su 4:00 a Esterka je hore, lebo chce zit a nie vylihovat. Ved je na Havaji, tak co bude spat.
---
19:56 Dnes bol den kupania a nakupovania. A potom este trochu pracovania, lebo aj to trochu treba. Rano sme sa isli kupat a Esterke sa super pacilo plavat v jej sefovskom kolese s opierkou a nahanat malu gumenu rybicku. Obed sme mali uz tradicne u Japoncov a potom sme isli trochu po nakupoch.
Podvecer sme zazili aj tropicky dazd ked sme sa kupali. Najprv sa nam zdalo, ze nejako slabo je vidno na Diamond Head horu a o chvilu sme zacitili, ze prsi a to co nam zhorsovalo vyhlad bol prave tento dazd. Takze sme boli v teplom oceane, svietilo na nas slnko a zaroven prsalo. :-)
---

Ahojte Hviezdy ;-),
tesim sa z toho, ako vam to skvele klape ;-). Sice zjavne toho moc vela nenaspite, ale zase kolko zazitkov si prinesiete ;-)!
Majte sa krasne, Riso K.