Prvy den byvania na plazi
Jun 30, 2011
Jul 18, 2011
05:23 Jooooj! Konecne sme si trochu pospali. Iked na pravej dovolenke by sa vela spat nemalo, ale po 2 dnoch cestovania sme to potrebovali. Esterka spala od pol siedmej vecer az do polnoci. Potom sme ju museli kazdu polhodinu presviedcat aby este spala dalej. Darilo sa nam to az do pol piatej a potom sme to vzdali. Je este tma. Dali sme si spartanske surferske ranajky a pojdeme sa pozriet na vychod slnka na Waikiki.
---
07:08 Sedime v Starbucks. Stanka ma kavu a pochvaluje si. Mozi ma WiFi a tiez si pochvaluje. A Esterka obdivuje svet a usmieva sa. :-)
---
09:25 Sme naspat na izbe. Dali sme si rannu prechadzku na Waikiki ked bolo este prijemne chladno: okolo 25 stupnov. Teraz je uz slnko hore a zacina pripekat. Dnes bude 30 stupnov a kedze sme skoro na rovniku, tak budu na obed takmer nulove tiene.
---
16:00 A sme prestahovani v novom hoteli. Stanke sa tu paci omnoho viacej ako vcera. Sme aj priamo na plazi. Vecer sme sa boli kupat na plazi. Esterka prvy krat v oceane. Najprv bola velmi zdrzanliva a drzala sa ma odusu, ale potom nabrala odvahu a cliapala sa vo vode. Zopar krat dostala vlnou do tvare, ale vsetko prezila, bez velkeho stresu. Ja som si bol zaplavat trochu dalej a stretol som dve morske korytnacky. Plavali si kludne popri plazi a ja som bol asi 2 metre od nich.
---
19:54 Je vecer a akurat som sa vratil z otvaracieho vecera Network 21 Life Style vyletu. Boli sme pozriet aj so Stankou a Ester ako sa vsetci maju a vsetci sa poriadne zabavali. Stretli sme aj Mika Wilsona a Mortonovcov.