S kamosmi na seminar na severe Ciech
Oct 16, 2009
Jan 15, 2010
Tento vikend sme v Liberci s bratom a kamosmi. Prisli sme v piatok a nastastie sneh, ktory tu napadal cez vikend sa uz na vacsine miest roztopil.
Zima je tu ale poriadna - nejakych 5-10 stupnov nad nulov.
Najvacsia srada bola ked som sa spytal na recepcii penzionu v ktorom sme boli, ze kedy zacnu kurit aj v izbach a nie len na chodbach a oni povedali: "No, tento tyzden nie. Az ked bude naozaj zima."
Fuuuha! Takze tu asi mavaju poriadnu zimu, ked pri teplote 10C ani nezapinaju radiatory.
Rano som sa vybral do mesta nafotit zopar budov v okoli. Mesto bolo prazdne a pri teplote okolo 5C sa teda nikomu velmi nechcelo pobehovat po mokrom meste. Ale budovy tu maju krasne.
Zima je tu ale poriadna - nejakych 5-10 stupnov nad nulov.