Rugby
Apr 13, 2012
Apr 13, 2013
I helgen, den 9 juni, skulle Irland spela mot All Blacks och detta kunde sa klart vi inte missa!
Paul kopte biljetter till oss och en av hans jobbarkompisar Mark fran Australien.
Och pa lordags eftermiddagen efter de slutat jobba fick vi skjuss in till Auckland och Mt Eden av en annan av hans jobbarkompisar.
Vi hangde i baren Kingslander, som ligger precis jamte Mt Eden Stadium, tills matchen skulle borja. I borjan var det ganska tomt men pa slutet var det knokat med folk! Grona som svarta. Irlandarna gick dock lite mer in for att kla upp sig med ansiktsmalningar, flaggor och trojor.
Nagra andra fran Pauls jobb kom ocksa och joinade oss innan matchen. Och tydligen pratar Paul inte engelska....haha..?!!
Jag har inte varit pa nagot liknande forut sa det var valdigt spannande!
Vi kom precis in nar Irland sjong deras nationalsang och darefter var det All Blacks och deras Haka.
Vi hade en perfekt plats och vadret lyckades halla uppe trots nagra regnstank framat slutet.
Matchen gick tyvarr inte sa bra for Irlandarna. All Blacks ar All Blacks. De som ser pa Rugby kanske forstar vad jag menar. Dock tycker jag att Irlandarna har mer kul an Nya Zeelandarna.
Hur som helst, efterrat tog vi taget som lag precis jamte, precis som alla andra in till Auckland city. (Vi akte sa klart gratis med match biljetten under kvallen.)
Lite senare trangdes vi inne pa Father Ted's, en Irlands pub (sa klart).
Nar jag och Paul var i Auckland tidigare i mars letade vi efter exakt samma pub. Om vi bara hade fragat nagon sa hade vi insett att det bara lag precis runt kroken av Base Hostel dar vi stannade! Komiskt eller vad!
Senare pa kvallen hade de aven schyst live musik dar. Men vi var sa klart tvugna att hoppa pa taget till Manukau efter tolv da det sista taget gick. Trots det en toppen kvall!
Dagen efter tog vi det lungt med stor frukost. Tills pa eftermiddagen da Mark.B., Pauls jobbarkompis som vi cyklade downhill med, fragade om vi ville hanga med pa bio och se "Prometheus". Det ville vi sa klart. Valdigt smidigt da den ligger precis nedanfor. Innan bion tog vi en kaffe pa ett cafe precis jamte och ozzie Mark gick forbi for han skulle handla och joinade oss en stund innan vi gick in pa bion, aliens var tydligen inget for honom.
Jag gillar att ga pa bio. Ni vet allt det dar mysiga med popcorn och coca cola. Och sarskillt har da saterna man sitter i ar breda nog for tva personer! Kul att se Noomi Rapace i huvudrollen ocksa! (Operations scenen var riktigt grym!)
Det har var inte det enda av det roliga jag gjorde i forra veckan. Mer om det far ni veta om i kommande inlagg valdigt snart!
Jag har inte varit pa nagot liknande forut sa det var valdigt spannande!
Lite senare trangdes vi inne pa Father Ted's, en Irlands pub (sa klart).

Tjena sys!!! Vilken upplevelse!
Skönt att höra av dej då och då. Här är ju allt precis som vanligt. Just nu ligger vi sjuka allihop!!!! Kraftiga förkylningar. Och på torsdag börjar sommarlovet.
Läser du min blogg ibland? Då kan du se vad vi gör. Vi har ju en ny kissunge som heter Maskros. Svanslös.
Kram Maria
Sjalvklart laser jag din blogg! Haha sag Maskros har om dagen pa din blogg! Vilken smullis!
Det ar ju typiskt att man ska bli sjuk nar det snart ar lov! Klaffar aldrig fel. Hoppas ni bli battre snart. Ska ni gora nat speciellt i sommar? Aka ivag nanstanns? Hoppas ni far en fin sommar! KRAM
Hur har du det??? Vi har det bra....sommarlovet har börjat....idaghar det varit soligt o 20 grader...det var ett tag ett tag sen:) Här är det bara fotbollsEM som gäller. Ifrland är ju med men de förlorade ju sin första match likaså Sverige:( Är Paul intresserad av Fotboll????Stellan har riggat en EMstudio med svenska tröjor över hela vardagsrummet.....Vi hörs ha det bra Kramis:)
Skont att vadret borjar bli battre! Har blir det om nagra veckor vinterlov i nagra veckor. J,o vi sag lite pa nyheterna om fotbollen. Han har spelat fotboll men har spelat hurling langre. Det ar mest hurling och rugby som galler. Vi for horas av pa skype nan dag! Ha det fint, KRAM