Sprememba plana, jahanje slonov sele jutri

Trip Start Oct 06, 2007
1
6
14
Trip End Nov 05, 2007


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Thailand  ,
Monday, October 15, 2007

Spet se oglasava.
Celo noc je mocno dezevalo, zato se zjutraj nisva podala v naravo. Bova sla raje jutri in se vrneva pojutrisnjem (cepraj trenutno spet malo dezuje, no, bova videla). V zadnjem trenutku sva se odlocila, da greva na kuharski tecaj. V najini skupini sva bila samo midva in kuhar, zato smo se veliko naucili (upam, da bodo slikice kmalu). Res sva uzivala, predvsem pa spet prevec jedla. Vsako jed, ki jo skuhas, jo tudi pojes. Skuhala sva vsak 5 jedi in se njihovo tipicno sadje smo dobili, zato nama danes ne bo vec treba jesti. Dobila sva tudi certifikat opravljene sole kuhanja:).
Vceraj zvecer sva sla na Sunday market. Od sestih popoldne do polnoci zaprejo za promet nekaj najvecjih ulic v mestu, nato pa postavijo stante z vsem moznim. Cene so nizke, stvari zelo lepe. Edini problem je, kako potem vse kupljeno prinesti domov! Zato sva se na zalost morala odreci veliko lepim stvarem:(. Na poti sva sele 10 dni, kaj vse lepega bova se videla!! Vse se bo nekako uredilo.
V preteklih dneh sva bila ze nekajkrat na masazi, naslednja naju caka cez slabo uro:). Jim gre res dobro od rok. Moram pa reci, da sta bili manikura in pedikura v Bangkoku zelo slabi, se morajo se marsicesa nauciti.
Se spet kmalu slisimo!

pa pa,
Maja in Anze 
Slideshow Report as Spam

Use this image in your site

Copy and paste this html: