Vandaag gaan we echt !!!
Jan 19, 2012
Feb 18, 2012
Hollandser dan met deze regen hadden we geen afscheid kunnen nemen van Brakel.
Wim bracht ons om 7 uur naar station Bommel waar we in de dagelijkse drukte van de NS terecht kwamen en al rond 9 uur bij de Starbucks van een eerste bakkie genoten. Check-in bij Cathay Pacific met maar 2 tasjes gaat lekker soepel.
Eindelijk is het zover. Na maanden voorbereiding vertrekken we via Hong Kong naar Australië. Lekker om Merel weer te zien!

Het is nog wel geen 19 januari, maar wel bijna. Wij (chris vanuit Buenos Aires) en ik vanuit een nat Nieuwerkerk a/d IJssel een ontzettend leuke, te gekke en mooie vakantie toe. Denk gelijk weer aan m'n eigen trip! Geniet ervan en wij zullen jullie volgen! Hartstikke leuk. Groeten van ons! Chris en Annette
Vanuit een koud Beijing wens ik jullie een hele goede reis. Morgen is het 20 graden en zonnig in Hong Kong. De dagen er na valt er wat regen, maar de temperatuur is goed om het nodige te gaan bekijken. VEEL PLEZIER!