Katastrofeområde!
Mar 31, 2011
Jul 25, 2011
Jucy Crib - "bobilen"
Skrevet av Lasse.
Idag har vi vært i sentrum av Christchurch og kikket på skadene fra jordskjelvet som rammet byen den 22. Februar i år. Det var ikke så mye vi fikk sett i og med at hele sentrum av byen er stengt av for allmennheten, men det lille vi fikk se var igrunnen nok til å kunne danne seg et bilde av hvor alvorlig byen egentlig ble rammet. Underveis på den lille turen vår rundt omkring i byen så fikk vi se flere bygninger som var halveis kollapset og ganske mange tomme tomter som tydligvis allerede har blitt ryddet. Tragiske greier!
Ellers har vi også idag bare slappet av og sett veldig mange episoder av The O.C.
Nå gleder vi oss bare til å få levert fra oss bilen til torsdag og ikke minst til å reise til Bali på fredags morgen =)