Airlie Beach Lagoon
Mar 31, 2011
Jul 25, 2011
Jucy crib - "bobilen"
Skrevet av Lasse.
Idag våknet vi opp i 8 tiden og det var ikke fordi vi på noen som helst måte var uthvilte, men fordi bilen nok engang hadde en innvendig temperatur på nærmere 1000 grader. Det gikk rett og slett ikke ann å oppholde seg i bilen lengre og vi reiste derfor til Airlie Beach Lagoon for å få kjølt oss ned litt. Airlie Beach Lagoon er et idyllisk badebasseng omringet av sandstrender og palmer.
Etter en kjapp dukkert i det deilige vannet, la vi oss ned på stranden for å slappe av. Det var da vi innså at vi hadde glemt solkremen i bilen, men ingen av oss gadd å gå de 200m opp til bilen for å hente den, så da ble vi liggende uten å ha smørt oss. Vi tenkte nemlig at vi ikke kom til å bli værende der så veldig lenge, men der tok vi feil. Vi ble nemlig værende der helt til klokken 4, men siden vi tilbrakte mesteparten av tiden i vannet så merket vi ikke noe særlig til hvor sterk solen egentlig var.
Det var først når kvelden kom at vi fikk se resultatet av en hel dag i solen uten å ha smørt seg. Vi har for all del fått mye farge idag, men ikke helt den fargen vi var på jakt etter =( Kanskje ikke så rart når vi bare driter i hele solkremen, så vi har bare oss selv å takke.
Utenom å ligge på stranden så har vi også gått rundt å kikket litt i handlegaten og resultatet av det ble 1stk par solbriller (Kaya), 1stk kjole (Kaya) og 1stk skimball (Lasse).
Ellers kan vi informere om at vi nå har kjørt hele 2749km fra vi forlot sydney den 23. April. Og at vi har igjen ca. 600-650km før vi er fremme i Cairns.