Rockhampton - Airlie Beach

Jucy crib - "bobilen"

Flag of Australia  , Queensland,
Tuesday, May 10, 2011

Skrevet av Lasse.

Også idag har dagen gått til kjøring, vi har nemlig forflyttet oss fra Rockhampton til Airlie Beach (ca. 490km). Det ble en lang og til tider kjedelig biltur, er nemlig ikke så gøy når Kaya sitter i passasjersetet og sover (noe hun gjør en del når vi er ute å kjører). Men ved hjelp av gul/hvit bil leken så fikk hun litt problemer med å sove etterhvert. Leken gikk ut på at hver gang vi så en gul eller hvit bil så var det om å gjøre og være førstmann til å slå den andre personen i skulderen. Taperen var den som først ga seg grunnet smerter i skulderen, så det kommer kanskje ikke som en overraskelse at jeg vant den leken her. Men Kaya er fordi om ikke den eneste med blåmerker på skulderen.

Vi var fremme i Airlie Beach rundt klokken 17.00-17.30 og vi hadde på forhånd gjort litt research på campingplasser i distriktet. Så vi kjørte derfor til en Jucy-camping midt i sentrum og fikk sjekket oss inn der for de neste 3 nettene.
Etter å ha fått parkert bilen gikk vi ut i handlegaten for å se om vi fant oss en restaurant hvor vi kunne få tatt denne middagen vi har snakket om i et par dager nå. Og rett borti veien fra campingen fant vi faktistk en veldig koselig restaurant som vi satt oss ned ved, her spiste vi et herlig måltid med både forrett, hovedrett og dessert. Regningen ble tresifret (1AUD = 6NOK) og satte med andre ord sine spor i budsjettet vårt, men vi måtte jo feire den spesielle anledningen. Koste hva det koste vil!

Etter et fantastisk måltid og noe godt å drikke så var det på tide å komme seg tilbake til campingen for å vaskje litt tøy, planlegge hva vi skal gjøre de neste dagene og ikke minst få bestilt dykkerkurs som jeg skal ta når vi kommer til Cairns den 17. Mai. Alt dette er nå gjort og den videre planen nå er å legge oss for å sove. God Natt =)