Forlovelse på idylliske Fraser Island

Jucy crib - "bobilen"

Flag of Australia  , Queensland,
Saturday, May 7, 2011

Skrevet av Kaya.

Da var tiden endelig kommet for at vi skulle reise til Fraser Island. Vi stod opp kl 06.00 for å pakke klar bilen og smøre klar nistepakka. Klokken 07.00 var vi fremme ved Aussie Trax for å plukke opp bilen som vi har leid for to dager. Nå var det bare å komme seg avgårde for å rehvkke fergen over til Fraser Island. Fergeturen tok 35 minutter før vi var fremme på den idylliske øya. Første stopp på øya var Lake Mckenzie, en flott innsjø med hvite strender og krystallklart vann. Her fikk vi dukket oss i noe annet enn saltvann og det var fantastisk. Selv om vi begge ble forelskert i dette stedet måtte vi videre for å oppleve resten av øya.

Neste planlagte stopp var ved Maheno Wreck, men for å komme dit måtte vi først komme oss ut på stranden (seventy-five mile beach). Veien til standen var ikke så lang, men tok fordi om veldig lang tid. Veien vi valgte for å komme oss til stranden var egentlig stengt, men vi kjørte der fordi om. Dette viste seg å ikke være så lurt i og med at veien nesten ikke var til å kjøre på. Det humpet og smalt om hverandre hele tiden. Når vi endelig hadde kommet oss frem til stranden var det andre boller. Her var det helt fantastisk og ikke minst idyllisk å kjøre. Oppover langs standen var det mange forskjellige ting å se. Som for eksempel: Eli Creek, Maheno Wreck, The Pinnacles, Indian Head, Champagne Pools og Lake Wabby. Vi var også innom noen av de få bebodde landsbyene som dukket opp langs stranden.

Etter å ha sett alt det nevnt ovenfor og mye mye mer så var det på tide å sette kursen mot Eurong Beach Resort, her hadde vi nemlig booket oss inn for natten. Vi var heldigvis fremme ved Eurong før solen gikk ned, det var nemlig ulovlig å kjøre på stranden etter mørkets frembrudd.
Når vi hadde sjekket oss inn og satt fra oss tingene på rommet, gikk vi ned i hotell restauranten for å spise en god middag. Når vi var gode og mette gikk vi opp på rommet for å slappe litt av. Plutselig ble Lasse veldig alvorlig og gikk ned på kne rett foran meg. Fra baklommen tok han frem en liten eske. Han åpnet den opp foran meg og inni der lå det en ring i hvitt gull med en diamant i. Det gikk ikke opp for meg før han virkelig fridde til meg, og det tok meg ikke mange sekundene å svare JA!

En ting som var litt dumt var at ringen min var 1 hakk for stor, så vi har blitt enige om å ikke gå med ringene før vi har fått kortet den inn litt. Noe vi selvfølgelig planlegger å gjøre forteste mulig.

olaug on

Så fantastiske bilder. Skjønner at dette er heilt supert. Vi begynner nesten og bli itt misunnelige på dere nå. Håper dere får en fin tur videre også. Men ein ting du Lasse : tykke det så ut som nudistbading på den ene videoen der.....Ha det fortsatt fint begge to og kos dere.

Judith on

Gratulerer begge to med forlovelsen! Det var en finne ramme Lasse hadde valgt for begivenheten:-) Et nydelig landskap og ganske fredelig ser det ut til. Men, synes Lasse er i det dristigste laget når han tar seg en dukkert......... Er det så dårlig stellt med dere at buksene begynner å ramle av? Kos dere videre og ha en flott forlovelsesmiddag i morgen. Det må vel champagne til:-)
Klem

Marit on

Gratulerer så masse med forlovelsen. Kjempe koselig:-)
Hilsen åkke alle i Oddeskogen

lasse-kaya on

Hehe, det ja han måtte ABSOLUTT vise ruma si når jeg skulle filme :P

lasse-kaya on

Det var helt fantastisk der =) He he, ja man skulle tro det, men var bare Lasse som syns det så litt tøft ut hvis han viste rumpa på film ;) Middagen var kjempe god og kjempe dyr :P

lasse-kaya on

Tusen takk skal dere ha =)

Add Comment