Quebrada Seca
Jan 12, 2010
Jul 07, 2010
רוב הישראלים מדלגים על טופיזה, בכלל רובם מטקטקים את בוליביה, ולי יש תחושה שאני אבלה פה הרבה מאוד זמן, זה כמו הודו זה, ונראה לי אני הולך לאהוב...
הלונלי פלאנט כותב שאחד מהנופים היפים בבוליביה נצמא פה, אז מי אני שאתווכח... כמו ילד טוב שכרתי סוס ל7 שעות והלכתי לראות את הקניונים המטורפים שיש פה בסביבה. נופים - בהחלט מרשימים, יוטה הייתה יכולה להתגאות בנופים כאלה. למעשה הסרט על בוטש וקסידי (שני שודדים מאוד מפורסמים מהמערב הפרוע) צולם פה, ולא רק, העלילה שלו באמת התרחשה פה, כשהם ניסו לשדוד רכבת שהובילה משכורות למכרה ה-אין לי מושג מה, שהיה פה בסביבה.
טוב, עד לכאן הרקע ההיסטורי, הסוסים: בשבילי זאת הייתה הפעם הראשונה שבאמת רכבתי על סוס, למרות שטכנית הייתי מעל החיה הזאת איזה 4 פעמים בחיי. אפילו דהרתי פעם, אבל אז זה היה בגבול של לעצום את העיניים ולהתפלל לטוב.
כן אומנם כואב לי כל הגב התחתון כאילו חפרתי קברים כל הלילה, אבל דהרתי כמו מטורף (ככה שכל הזמן יש רגעים שכל 4 הרגליים של הסוס באויר) ואפילו לקראת הסוף עשיתי את זה מבלי להחזיק באוכף (זאת אמנם רק תמיכה פסיכולוגית, אבל מאוד קשה לוותר עליה, ונדמה לך שאיך שתעזוב תעוף מהסוס) מסתבר שאפשר לעצור את עצמך עם הרגל בכל פעם שאתה מרגיש שהתחת שלך מתחיל לנחות יותר ויותר לצד מסוים של הסוס, ולא באמצע כמו שהוא אמור להיות.
וידוי קטן - שכחתי לצעוק דיו!
וידוי קטן - שכחתי לצעוק דיו!

ti bil v bolivii, tupiza?
Say, how do you photo shoot yourself? Do you put the camera on a rock, or do you have a stand, or maybe someone is taking your photo?
even an antisocial person like me sometimes does stuff with other people, so i ask them to take a pic of me... its like with sex, you somehow manage even when you are alone
(and you should know it ;)