Weer thuis!
Mar 21, 2011
Ongoing
Hallo allemaal,
Ben inmiddels bijna twee weken thuis in NL. Negen maanden onderweg zijn voorbij gevlogen.
Drie maanden in Antigua [Guatemala] gewoond. Een heerlijke stad. Daarna in verband met mijn visum een weekje op Caye Cauker [Belize] gezeten en toen door naar Nicaragua. Ik heb twee maanden in Nicaragua rondgereisd en ben tot drie keer terug gegaan naar León, wat een heerlijke stad. In León heb ik vervolgens nog vier maanden gewoond.
Op 19 december stapte ik met pijn in mijn hart in het vliegtuig. Maar de vervolgplannen zijn al weer gemaakt. Ik ga terug naar León. Dit jaar nog. Ik ga er wonen en ik ga er mijn eigen schoonheidssalon beginnen. Een heel avontuur, maar ik denk dat ik in León mijn plek onder de zon heb gevonden.
Het schrijven van de reisverhalen stagneerde op een gegeven moment. Ik heb nog een drietal concepten staan, maar ik denk niet dat ik daar nog een definitieve versie van ga maken. Jullie allemaal bedankt voor het lezen van mijn reisverhalen die het levenslicht wel hebben gezien. En heel erg bedankt voor de reacties die ik tijdens mijn reis heb gehad.
Lieve groet,
Karin
Lieve groet,
Karin

Ik kom je dan voor zeker een keer opzoeken!
I am very proud of you! You go girl