Hurricane Dean (J en T)
Jul 16, 2007
Aug 27, 2007
Hoi hoi
We zitten hier in Tela, een rustig caraibisch dorpje met een mooi palmbomenstrand. Maar aangezien de orkaan Dean in de buurt is was het weer niet echt schitterend zodat we geen uitstappen konden doen omdat de zee te wild was.
We waren dan maar op het strand gaan wandelen toen plots de zee wel 50 meter terugtrok! Dat vonden we natuurlijk heel raar dus dat moesten we eens van naderbij bekijken. Er lagen heel veel krabben en vissen en pinguins. Maar ineens kwam er een mega grote golf op ons af en hebben we nogal moeten lopen!
GRAPJE!
Neenee, de orkaan is niet tot bij ons gekomen al een geluk! Al een geluk dat Delta Airlines onze plannen om naar Mexico te gaan gedwarsboomd heeft door het veranderen van ticket onbetaalbaar te maken want anders hadden we er middenin gezeten! En waren we nog lang niet thuis geweest... We hebben alleen maar regen, onweer en hoge golven gehad.
Gisteren zijn we naar een tropische botanische tuin geweest, de 2e grootste van de wereld. Laten we stellen dat de botanische wereld ons niet zo heeft geboeid, verder was het gewoon een mooi park.
Vandaag hebben we een relax/strand dag gehouden, de laatste echte stranddag dus we hebben er volop van geprofiteerd. Toon had veel plezier met op de golven te zwemmen terwijl Jo er eerder door werd weggezwierd en dus snel terug op het strand lag.
Morgen hebben we een uitstap gepland naar Punta Sal, het laatste hoogtepunt van onze reis. Hopelijk zijn de dolfijnen ook nu van de partij en dan zal het dol-fijn worden! :-)
Tot later!
Jo en Toon