Spontaan een dagje Nagoya

Trip Start Jul 23, 2010
Trip End Aug 31, 2010

Flag of Japan  , Chubu,
Sunday, August 15, 2010

Omdat Farrah en Kimberley graag naar een animeconventie willen en omdat dat mij niet echt boeit, besluit ik wat anders te gaan doen. Na even zoeken weet ik nog steeds niet waar ik heen zal gaan. De leukste uitjes liggen allemaal te ver weg.
We staan wat later op en ik besluit dan maar naar Nagoya te reizen (2 uur met de shinkansen) waar een mooi kasteel staat. Farrah en Kimberley wilden na de coventie ook nog wel even Nagoya bekijken. Maar aangezien we aardig laat waren besloten ze de animeconventie te laten voor wat het is en toch mee te gaan naar Nagoya. Om 15.00 uur stapten we in de trein en om 17.00 uur stonden we in Nagoya :p. Nagoya ligt op een half uurtje van Kyoto, waar we 2 dagen later naar toe zouden gaan.

Omdat we weinig tijd hadden, hebben we gelijk de bus gepakt naar Nagoya Castle. Daar stuiten we op een leuke verrassing; er is een festival aan de gang en om het hele kasteel staan eettentjes en zijn er vooral heel veel mensen. We bekijken het kasteel en eten er wat en dan moeten we eigenlijk alweer terug naar Tokyo :). Maar het was toch zeker de moeite waard.
Nagoya hotels Slideshow