T H U I S !!!

Trip Start Jul 11, 2011
Trip End Sep 20, 2011

Flag of Netherlands  , Noord-Brabant,
Saturday, September 10, 2011

Haha verrassing, ik ben weer terug!! De laatste dagen waren flink gevuld. Misschien een beetje teveel want ik zat al zo vol! Maar ik wou graag een keer naar Ausschwitz (nou zo leuk is dat eigenlijk niet), dus dat was de richting na Slowakije. Op de valreep voor de grens naar Polen nog even mn eerste (en enige kan ik nu zeggen) boete geincasseerd. En de regen tegemoet gereden, dat werkt wel om je geest weer terug in NL te krijgen.
Do ochtend dus in Auschwitz doorgebracht. Heftig zeg, daar wordt je stil van. Daarna verstand op nul (voor zover dat ging) en kilometers maken richting Duitsland. Vrijdag wilde ik in Stuttgart het porsche museum alsook het mercedes museum zien ( die laatste naar ontwerp van Ben van Berkel, fantastisch gebouw). Daarna afgesproken met een oud collega die daar weer in de buurt woont. Daar ben ik dus vanochtend vertrokken en ik was behoorlijk ongeduldig geloof ik, ik wilde naa huis! Veel te hard gereden maar het kon echt niet snel genoeg. Gelukkig mooi weer dus dat was een mooie afsluiter. En thuis (letterlijk) opgevangen door Marly en Pa en Ma.

Ik denk dat het dit was dames en heren! Ik heb nog niet alles verwerkt, maar kan iig zeggen dat het een superervaring was. Ik hoop jullie allemaal weer snel te zien. Leuk om op deze manier een hoop gedeeld te kunnen hebben, het heeft me zeker geholpen op de lastigere momenten. Bedankt ook allemaal voor berichtjes, mailtjes, belletjes.....

Tot snel!

Joep
Oss hotels

Danio on Sep 10, 2011 at 07:01PM

Joep!!! Goed dat je weer veilig terug bent! We bellen snel en maken een afspraak als je weer een beetje bijgekomen bent!

Geniet er van en laat je maar lekker verwennen thuis. Hoest met zitvlees? :-P

(btw mijn phone is kapot en kan dus niet whatsappen... hoop over een week of 2 wel weer.)

Mmmarly on Sep 11, 2011 at 10:07AM

M A R L Y I S B L I J !

Kees on Sep 12, 2011 at 05:04AM

Ja ja, even snel thuis komen! En hoe hebben wij ons hierop mentaal kunnen voorbereiden??? Geen spannende, stoere motor verhalen meer uit verwegistan! Fijn Joep! Bedankt, wanneer ga je weer?

Oja, fijn dat je weer veilig thuis bent en dat je deze mooie ervaring rijker bent!
Cu soon!

joepio
joepio on Sep 12, 2011 at 01:41PM

het spijt me KC maar cold turkey leek me het beste voor iedereen...
misschien kan ik wel gewoon mijn dagelijkse bezigheden te blijven bloggen, het zal alleen iets fantasierijker worden.
Slaap er een nachtje over

Add Comment