Stopover i Canada
Jan 09, 2006
May 09, 2006
Etter nok en dag ombord i et Pacific Air fly landet vi omsider i Canada. Stillehavet er veldig stort... "Velcome to Vancouver, the temprature is 45 F and...." Vi var ikke akkurat forbredt paa temperaturer under 10 grader Celcius der vi stod i sandaler og hadde sekken full av sommertoy. Naa har vi ihvertfall inverstert i sko, sokker og regnjakke.
Da vi gikk ut av sikkerhetskontrollen og hadde hentet bagasjen saa vi til vaar store overraskelse at noen venner vi ble kjent med paa Phi Phi var kommet for aa hente oss!! Alt av gratis overnatting mottas med takk=) Dessuten er ingenting bedre enn aa bli vist rundt av de 'innfoette'! Vi ble hos Scot, Ralf & Isabel i tre netter og fikk sett ganske mye av Vancouver og forstaden PoCo hvor de bodde. En vakker by som har baade snodekkede fjell og hav. Vaeret var kjempeflott - selv om vi fortsatt ikke kommer over hvor lite vi virkelig har savnet vinteren!!

Hei!
Na begynner dere jo og nerme dere oss! Har folgt sporadisk med pa reisen, men ikke kommet oss til a sende noen kommentarer enna.. For na. Det hores ut som dere har hatt en fantastisk reise sa langt. Nar lander dere i San Fransisco? Vi gleder oss! Synnove.