Een fantastisch kerstgeschenk!
Sep 22, 2010
Sep 21, 2011
Dus het laatste bericht ging toch wat over Penticton. Ik had gedacht dat penticton klein zou zijn, maar niks was minder waar. Eigenlijk behoorlijk groot. Het was er ook niks speciaals, ik denk wel dat het er in de zomer wel gezellig is dus dan moet ik daar maar eens naar terug gaan hé.
Gisteren zijn we dan van Penticton, waar we s morgens zijn doorgereden, naar Hope gereden. lenny wilde wel graag op kerstavond naar kamloops, bij Deb en Dieter, maar ik zag dat precies niet goed zitten. Het was een eind rijden en dan zouden we vandaag nog eens heel eind van Kamloops naar Vancouver moeten rijden hebben. Dus zijn we naar Hope gereden, dat op een 150 kilometer van Vancouver ligt. Daar hebben we in een motelletje geslapen. Mooie kamer, niet al te duur.
Nu gisteren was het kerstavond dus moesten we wel iets speciaals doen. Dus we gingen uit eten. iedereen die al in Hope is geweest, weet dat dat dorpje behoorlijk klein is! Dus wij hadden gevraagd of iemand een restaurant wist en ze stuurden ons naar Hope restaurant, dara zou het goed zijn. Dus wij rijden naar daar, maar daar was niemand, dus wij hummmm gaan we hier eten? Neen, we zijn dan maar doorgereden naar een koreaans-canadees restaurant. Daar zat volk. We hebben daar eerst een loempie gegeten (we wilden er eigenlijk elk 3 bestellen, maar ze waren zoooo groot dat we slechts 1 gegeten hebben (en besteld op aanvraag van de ober, we konden erna nog bijbestellen) en dan hebben we een pla gegeten. Heel lekker! Maar geweldig veel, veel te veel!! Dus na het eten zijn we dan weggegaan terug naar ons motelletje. We waren nog langs de liquor store gereden, maar uiteraard was die al dicht. Ik had nog wa wijn en lenny fruitsap dus dan was ons drinken om te toosten. En dan volgden natuurlijk de kadooooookes!! Geweldig!!! K heb leuke spulletjes van lenny gekregen!!! En het was een hele fijne avond (ook al waren we niet bij familie en zaten we op een motel waar de kerstsfeer ver te zoeken was :))
Deze ochtend zijn we dan rond 11u naar hier doorgereden, op een 1,5u stonden we aan het huis van Shelly en Myles om de auto daar achter te laten. We hebben er even iedereen vrolijk kerstfeest gewenst en zijn dan met al ons gerief naar Van-city gekomen, om al eens het appartement te bekijken. En ja het ziet er goed uit. We hebben wel een ganse weg afgelegd met onze rugzak op onze rug en we waren beiden doooooooooood! Nu ja, na een half uurtje moesten we toch alweer doorgaan om mijn familieleden op te wachten op de luchthaven!!
Ik was helemaal niet zenuwachtig, tot dat ik zag dat hun vliegtuig was geland, dan kwamen de zenuwen toch wel op! Ik was zo blij om mam & pap te zien en dan later El & Broos!!!!!!! Natuurlijk toen k El zag moest ik weer wenen. K weet niet hoe het komt, maar iedere keer dat ik El zie moet ik wenen! :D Van contentement wel te verstaan. Bij mam en pap kan ik dat wel inhouden, maar niet bij El. Dus dan zijn we eerst iets gaan drinken en dan met de skytrain en dan de bus hier aangekomen aan het appartement. We hadden croques voorzien en dat was een goede keuze. (Lenny en ik hadden het lumineuze idee om vandaag boodschappen te doen...je moet wel goed zoeken hoor naar winkels die open zijn op een feestdag! :D)
Dus nu is iedereen gaan slapen en ik ben blij!!!!!!! (dat ze er zijn!!!!!)
Dus nu is iedereen gaan slapen en ik ben blij!!!!!!! (dat ze er zijn!!!!!)

Geniet er maar van :)
Ik ben erg blij voor je en inderdaad GENIET ervan!!