Bundaberg dus...

Trip End Aug 09, 2006

Flag of Australia  ,
Sunday, September 18, 2005

Hey trouwe lezers...

Ondertussen is het al bijna twee weken geleden dat ik voor het laatst wat van me heb laten horen... Dus tijd om jullie te vertellen wat we weer allemaal hebben beleefd en wat we gepland hebben. Ja je hoort het goed.... we hebben wat gepland, wat we normaal nooit doen.
Dus Dinsdagavond om 11 uur kwamen we aan in bundaberg. ingecheckt in het prachtige hostel (uhum) en slapen maar, om de volgende dag een hostel te zoeken dat niet alleen beter is maar wat ons ook werk verschaft. Woensdag vroeg uit de veren en op pad... Bundaberg verkennen. Nou we kwamen er al snel achter dat het niet een bepaald vakantieoord is. het hele stadje ziet eruit als een spookstad, het is er ook heel rustig en alle huizen zien er zo vervallen uit. We hadden er allebei geen goed gevoel over. Maja we zijn hier om twee weken hard te werken en te sparen en dan zo snel mogelijk naar Fraser island te gaan. Dus wij de Hostels aflopen (zonder backpack's), maar alle hostels zagen er erg vervallen uit en niet echt fris ofsow. Hier hadden Daan en ik dus ook geen goed gevoel over, en bovendien konden ze niet zeggen of we dan werk zouden krijgen. 'Ja, de boer die belt ons op en verteld ons hoeveel mensen hij nodig heeft voor de volgende dag. Dus op 1 dag kan iedereen werken, en de volgende dag zit de helft weer thuis' Geen succes dus. Maja we moeten wat en uiteindelijk hebben we er een gevonden waar we ons het meest prettig voelden, maar ook zij gaven geen werk garantie. Dus ingecheckt en de volgende dag konden we meteen werken. Wel om 7 uur beginnen, dus werden we om half 7 opgehaald. Maja je hoeft toch niet te douchen want je wordt toch harstikke smerig. Heel wat kledingstukken zijn ook naar de maan. Maar we hebben wel geld verdient. We hebben in de twee weken dat we hier zitten in totaal maar 5 dagen gewerkt. We hebben wel wat gespaard maar het schiet gewoon niet op. Dus op de vrije dagen zijn we naar DE watertoren geweest en de mysterie craters. ook zijn we een dagje naar een glasblazerij geweest maar de glasblazer heeft in het weekend vrij, maar we hebben wel wijn gedronken ( zie de foto's) misschien dat we morgen gaan als we weer geen werk hebben :( Daarom gaan we ook maar woensdag weer weg. We hebben een pakket aan tours gekocht voor 249 dollar. En daarbij zit Fraser Island (die we donderdag gaan doen), Whitsunday Island, een scubadive, eten en nog twee nachten Harvey bay en twee nachten Airlie Beach. Kijk voor meer uitleg op www.whitsunday.com en anders kan je het altijd googlen. Dus voorlopig zullen jullie het hier even mee moeten doen... En na fraser Island zal ik uitgebreid vertellen wat er allemaal gebeurd is.
Heel veel liefs en een Dikke Kus
Arienne en Daniela