Dagje rust op de camping
May 23, 2011
Jul 23, 2011
We hebben in Green River een heerlijk rustige camping gevonden, naast de golfbaan, met veel groen gras, schaduw en weinig gevaar, hooguit van overstekende golfkarretjes en laagvliegende croissantjes. Tijd voor een dagje rust dus. Heerlijk de matjes in het gras en relaxen. Kira is druk aan het oefenen met kruipen, of dingen af proberen te pakken waar papa en mama mee bezig zijn, zoals laptops en fotocamera's. Maar toch het halve gallon pak Minute Maid Tropical punch, blijft toch wel helemaal de bom. In de locale supermarkt vonden wij iets wat helemaal de bom was. Bliksem, onweer en vervolgens regen om de groente vers te houden, check de video!

He hallo,
Leuk dat jullie de verhalen bijhouden, super om te lezen en de foto's te zien. Het gaat wel weer kriebelen als je alles zo ziet en leest. Hier alles goed, Noa vermaakt zich prima, slapen, eten, lopen slapen en af en toe ja ja, af en toe een klein sprintje na het kakken, (of als er een poes je pad kruist) om alle energie er even uit te gooien. Enjoy!!!!!
Lekker ff chillen.
Mooie foto's, leuke verhalen!
Veel plezier nog verder daar!