Et sidste oe-besoeg i Malaysia

Trip Start Feb 21, 2010
Trip End May 19, 2011

Flag of Malaysia  , Perak,
Thursday, June 24, 2010

Egentlig var det vores mening at tage fra Bukit Larut videre til Malaysias hovedstad; Kuala Lumpur.
Men da Lottes ferie-dage var ved at loebe ud og flybilletten hjem foeltedes truende taet paa, efterspurgte hun lidt mere laekker oe-liv med solskin paa hvide strande og badning i klare vande.

Som det lige passede geografisk blev det saa til Pulau Pangkor; en mellemstor oe paa vestkysten.
Det viste sig at vaere (de rige) lokal-turisters paradis, saa der synes at vaere uendelige muligheder af resorst med pool og andre fancy steder at slaa sig ned.
Vi sneg os selvfoelgelig udenom, og fandt i stedet et lille, hyggeligt backpacker-sted, med smaa, gode hytter, et lille faelles te-koekken, fire legesyge hunde, hvis yndlings-beskaeftigelse var at goe af aberne der triumferede paa tagene taet ved frugttraeerne, og hele herligheden styret af en helt ekstremt chillet reggae-papa.

Det var kun faa dage vi havde at goere godt med, og saa forsvandt den ene dagendda helt vaek i enorme regnskyl, saa det var ikke meget vi fik udforsket oeen.
Trods regnen fik vi dog baade haengt ud i haengekoejerne, spillet ludo og kalaha og drukket kaffe og set VM-fodbold sammen med nogle af de lokale.

Da vejret endelig blev saadan rigtig godt igen, droenede vi paa stranden og noed badning, sol og sand nogle timer.
Lige ved stranden ligger saa oeens tempel. Det er egentlig bare et standard tempel tilknyttet den kinesiske budhisme, men dekoretionerne er noget for sig. Med bizarre tegnefilmsfigurer ved indgangen og forskellige forstoerrede, forvraengede dyr, lignerdet mere en gammel forlystelsespark, end et tempel, og saa erdet altsaa lidt svaert at tage serioest.

Det blev ogsaa til en tur til det sted, der praler af et vaere det lokale vandfald.. Det var nu altsaa bare et par meters steen med lidt vand rislende ned, og saa en pokkers masse myg og igler..

Turen gik videre herfra mod Kuala Lumpur, hvor Lottes fly ventede en dags tid senere.

Pangkor var en fin oe, og vi var heldige at finde det helt rigtige sted at bo, men umiddelbart kan den ikke rigtig hamle op med hvad vi ellers har set og oplevet af oeer i Indonesien og Malaysia.