Around LA
May 25, 2010
May 25, 2011
ימים קרירים בלוס אנגלס אפילו יום גשום אחד.....אנחנו בילינו את הבקרים בבית (מונדיאל) טל לא הבינה למה כל המשחקים בדרום אפריקה ולמה כל הקבוצות שאבא אוהב הפסידו - תמיד היא החליפה קבוצה לפני שריקת הסיום.
את יום העצמאות האמריקאי חגגנו בוניס ביץ' היה ממש נחמד, אפילו רומי, אזרחית גאה, התלהבה מהזיקוקים
אנחנו מאד מרגישים "בבית" (אולי אפילו קצת יותר מדי...)
ארוחות משפחתיות - הכנו ג'חנון, רומי התגלתה כאכלנית דעתנית לא קטנה בסופו של דבר היא אוכלת יותר מכולנו!
טיולים תכופים לגן השעשועים השכונתי: בדרך עוברים ליד מועדון הטניס של בברלי, מחפשים כדור בשיחים - יש לנו כבר 12!, ולפני יומיים אפילו מצאנו כדור בייסבול - שמחה גדולה
לפגוש את כל זקני קהילת פרס של בברלי הילס משחקים שש-בש בפארק.
טיולים לכל ערי החוף שבאיזור: סנטה ברברה, מליבו, לונג ביץ' סנטה מוניקה ועוד
ואיך אפשר בלי לעבור ב"רודיאו דרייב" (רח' הקניות עם המותגים הכי יקרים, מופיע בסרט אישה יפה) - תיזמנו את הביקור ליום ראשון כדי לא להתפתות
תהנו מהתמונות......
אנחנו מאד מרגישים "בבית" (אולי אפילו קצת יותר מדי...)
לפגוש את כל זקני קהילת פרס של בברלי הילס משחקים שש-בש בפארק.
טיולים לכל ערי החוף שבאיזור: סנטה ברברה, מליבו, לונג ביץ' סנטה מוניקה ועוד
תהנו מהתמונות......

YOFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
what a lovely pictures
ש××× ××× ×קר××
× ×¨×× ×©× ×¤×× ×××××.××× ×× ×× × ××ת××× × ×ת ××× ×× ×¡×××ת ×××××ת ס××£ ××©× ×.×× × ×ספר×× ×ת ס×פ××¨× ×©× ××× ××××××¨× "××רץ ס××,תקר×× ×××ª× ×× ×קס×××.
,ש×××ת × ×©××§×ת.×ש ×× × ×§×ר ×¢× ××××××ת ש×× .××××תק.
××××ת ××××