Ferie!?!?!

Trip Start Sep 01, 2010
Trip End Jul 22, 2011

Flag of Australia  , New South Wales,
Tuesday, October 19, 2010

Nu har Nicolaj og jeg så holdt en uges ferie inden den egentlige frugtplukningen starter. Vi har oplevet så sindsygt meget det seneste stykke tid, så jeg mente det var et passende tidspunkt at skrive lidt hjem til jer.

Vi bestemte os for at holde det meste af vores ferie i en lille surfer/fiskeby ved navn Yamba. En mega fed by hvor nicolaj og jeg rigtigt har slappet af med et par fisketure og meget andet.

Da vi kom til Yamba tog vi en lille fisketur hvor i som på billederne kan se at jeg fangede en rimelig stor Flathead som røg på middagsbordet. Ellers var vi ikke så heldige med fiskeriet og det gjorde os lidt mukne…

Om aftnen tog vi ind på det lokale hostel, tilfældigvis havde de en pokerturnering som nicolaj og jeg deltog i J førstepræmien var over 1000 kr og de 4 bedste vandt også lidt. Selvfølgelig sluttede jeg på en 6 plads ud af 33, 2 pladser fra pengepuljen…. Men det vigtigste var at jeg havde det mega sjovt, og lærte et par nye mennesker at kendeJ

Her sidst på ugen var jeg med i endnu en turnering hvor jeg sluttede på 4 pladsen ud af 32.. det bliver bedre og bedre J denne gang var første præmien på 5300 :O ærveligt jeg ikke vandt, men det kommer nok næste gang ;)

Nicolaj og jeg gik dog stadig og var lidt sure over det uheldige fiskeri, derfor bestemte vi os for at tage ind i verdens største fiskeributik, de burde kunne hjælpe os ;) jeg havde for sjov snakket lidt om skulle have fat i et par harpuner. Det endte jo så med at Nicolaj og jeg kom ud med 2 harpuner og alt udstyr til rigtigt at komme ud og nakke nogle fiskJ de sidste par dage har så bare stået på spearfishing  med et par gevinster ;) skød en såkaldt blackfish på omkring et halvt kilo. Spearfishing lyder måske nemt nok, men det er faktisk meget svære end man skulle tro, fiskene svømmer sku væk fra en ;) men til sidst gik der totalt "stealth” over en og fangede så blackfishen og noget der hedder en cruber. Den sidst nævnte vejede ca. 4 kilo og var mega fed og skyde, ramte den lige i toppen af hovedet og ja, man skulle tro den døde af det, men nej….  Sådan en stor fisk er sku mega svær at håndtere… det tog mig sku noget tid at få den hevet i land. Vi fandt så senere ud af den var fredet, så det var jo ikke så godt J men ja den smagte sku nu meget godt.

Ellers er det her spearfishing bare mega fedt, det er nærmest en helt anden verden dernede under vandet. Vi så bl.a. en rokke på over en meter, en af dem med giftige pigge omme på halen, det var vidst nok sådan en som Steve Irwin blev dræbt af, så jeg holdte mig pænt på afstand ;) ellers så vi en kæmpe skildpadde med kun 3 finner, det fik mig så til at tænke på hvem eller hvad der havde spist dens sidste finne, og hvor den eventuelle haj eller lign. Var henne, fordi jeg ville sku helst ikke møde den J

Jeg må godt nok indrømme at jeg er blevet helt ”hook” på det her spearfishing, og harpunen ryger sku med hjem i kufferten, så må vi se om jeg kan få den igennem toldenJ JEG KRYDSER I HVERT FALD FINGRE

Nu står den så bare på arbejde den næste måned ca., derfra står den ellers bare på sjov og ballade.

Men nu gider jeg sku ikke skrive mere så i hører nok fra mig igen til december, ellers må i sku sende en mail eller lign. ;) no worries!!!

Over and out from Yamba, Australia