De reis naar Bonito, deel 1
Dec 06, 2011
Mar 02, 2012
Nu de auto aangekomen is kan de trektocht door Zuid Amerika beginnen. De eerste stap is alle spullen die in de auto en in het vliegtuig zijn meegenomen een plaats te geven, naast de zitplaatsen van ons en de kinderen. Het resultaat is dat wij de eerste spullen al achterlaten, waarvan een deel per post is teruggestuurd naar Amsterdam.
Door de ritjes tussen het vliegveld en het hotel van Campinas en Ilhabela had Robi zijn eerste 1000km al in Brazilie gereden en was hij al aardig ingeburgerd in het verkeer. De volgende bestemming is Bonito. Wij verwachten hier aan te komen met twee tussenstops, waarvan de eerste in Itu, ca 4 uur rijden van Ilhabela.
Reis ging voorspoedig, wegen gebouwd met Duitse grundlichheit en veel grote en schone fourage plaatsen langs de snelweg.