Foerste intrykk av Hong Kong!
Jan 15, 2007
Ongoing
Den 15.januar satte vi oss paa flyet til Paris for derfra og bli overfort til flyet som gikk til Hong Kong. Flyturen til Hong Kong var helt J.....! Vi kan ramse opp alt som var dritt, Totalt paa flyet ar det 4 tv'er som ikke virket, derav to av de var vaares. Flysetene var omtrent paa storrelse med sterling sine, vi fikk servert tradisjonell kinesisk mat med en suppe som bestod av bonner, gresskar, artisjokker og en smor saus. Ellers utover det fikk vi frossene baguetter og frossen ost.. MEn vi kom oss frem fordet og alt gikk radig helt til vi kom oss paa hotellet, som forovrig ligger utrolig bra til. Det foerste som moette oss var tre damer som kom ut av rommene med typsisk SARS|FUGLEINFULENSA munnbind! DA fikk vi nerver helt til vi forstod at det faktisk er ganske vanlig her, ettersom luften er veldig forurenset.
Hong Kong er helt vanvittig stort, mye og masette! Men vi liker det, folk er vennlige og hyggelige og vil helst hjelpe oss saa mye som mulig. Idag skal vi en tur ut paa selveste Hong Kong Island! Vi skal ta vare skikkelig turister aa kjoere star ferry, som koster 2kroner over til oya! Det er vanvittig billig her, alt sammen!
Tenkte vi skulle skrive litt mer en annen dag.. og legge ut noen bilder ogsa! Ha den fint folkens! :)