Så er det søndag
Jun 02, 2012
Jun 09, 2012
Efter en god nat søvn slog vi øjne op ved 8 tiden, det havde jo blæst lidt hele natten, men da vi jo sejler stille og roligt mærker man næsten ingen ting. Så no problem det var tid til morgenmad, der var det hele man kunne ønske sig, selv tøj servietter til at tørre sig med.
Derefter lidt gåen omkring skibet, først op ved svømmebassinet, det så lidt koldt ud, selv om det er over dækket, så mon ikke at vi holder os væk. Det vil tiden jo vise.
Så ned og kikke lidt på forretningerne det kunne jo godt være at der var noget der var blevet overset, sidst vi var der. Forretningsgaden ligger tæt på en del barrer så det skulle vi jo benytte os af, puh ha det kan blive en hård tur, og det er jeg ikke ked af.
Om ikke at det var blevet frokost tid, og den blev indtaget på restaurant Taurus, 5 små retter så som blæksprutter, suppe, pasta, lidt kogt oksekød og en super god is.
Efter en sådan behandling kan man jo lige snuppe en på øjet og det fortjener efter en så hård omgang.
Efter middagen gik med lidt rafling efter middagsluren, jeg vandt. Det rigtigt jeg havde ikke skrevet det hvis mor havde vundet.
Kl. 1800 var der møde med kaptajnen og galla drinks, og efter middagen var der galla show med en tenor og den sprang vi over, hørelsen er ikke for god i forvejen.
I morgen står den så Bergen, så må vi håbe at vi ikke vipper så meget.
I morgen står den så Bergen, så må vi håbe at vi ikke vipper så meget.