Policy at the door

Trip Start Unknown
1
6
Trip End Ongoing


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of United States  ,
Saturday, January 7, 2006

Police at the door.

Hahah, een weekje hier en al twee keer de politie aan de deur gehad!! De eerste keer was op een zaterdag en ze waren met twee wagens sterk. De deur van het magezijn stond open (meestal werken ze hier op zaterdag) en the where just passing by and saw the door open. Nix aan het handje dus. Vanavond was leuker, het viel me al op dat er om een uurtje of negen 's avonds iemand op het bedrijf was, maar ik dacht dat het wel oke zo zijn. Plotseling (een uurtje later) stond de politie weer voor de deur en werd er met een zaklantaarn naar binnen geschenen, ze probeerde de deur open te maken. Ik zat achter mijn computertje en ging kijken. Stonden ze met twee man sterk voor mijn deur. Ze vroegen wie ik was en wat ik hier deed, en of ik een sleutel van het bedrijf had. Al snel kwam er ook iemand van het bedrijf, want het alarm was blijkbaar afgegaan. Daarna zijn we met de politie het bedrijf gaan doorzoeken, was wel lachen, niemand daar natuurlijk. Wel stond er een deur van een ander magazijn open, maar die kon ook vergeten zijn. De grote vraag bleef natuurlijk wie op het bedrijf was geweest. Een grijze auto kon ik me nog herinneren van toen ik buiten een sigaretje was aan het roken. En eerder op de avond was er ook al een vreemde auto op het terrein die er vijf minuten stilstond. Het blijft een raadsel, maar we zullen het morgen wel uitvinden.
Verder alles oke hier (20-25 graden), alleen mijn laptop heeft het begeven (met een week werk daarop), klote!! Zaterdag effe wezen kijken in het studentstadje, zag er wel relax uit, maar zo alleen stappen en dan ook nog niet kunnen drinken is niet top (moet met de wagen terug). Gelukkig volgend weekend met een meisje (22) van het werk stappen. Heb wel zondag superbowl gekeken (net als de rest van amerika), ergens bij vrienden van een collega. Was wel een leuke zondagmiddag invulling, and a lot of food! Echt schitterend die amerikaanse huizen, royaal groot en een grote kitch en overall tegeltjes hangen: God bless amerika, haahah.

Nou tot snel weer,

gr. Erik
Report as Spam

Comments

daisy1
daisy1 on

Heey meneertje
Ik hoop dat ze je nog niet mee hebben genomen daar... Want ja wat moet een jongen uit Venlo nou daar hahah! Hier staat de politie alleen maar op elke hoek van de straat, en zitten ze met 4 (of meer) in de auto!
Maar ik ga weer aant werk! iK hoor wel weer van je!

Kus Daisy

liekebongers
liekebongers on

heb je je ticket al geboekt??
Hey broertje!
Zo maak je nog eens wat mee... Nou ja vergeleken met hier zal het nog wel meevallen;-)
Weet je al wanneer je hier langs komt? Ik hoorde dat je door je computer een week werk voor niets hebt gedaan, minder...
Stuur je me je nummer, dan bel ik wel een keer!
nou de groetjes vanuit Ecuador! Chao}xxx Lieke

carlijn
carlijn on

News van je zusje
Heey bruder, alles klAr?? Ik moest toch even mededelen dat ik geslaagd ben voor mijn rijbewijs, was het toch 3x scheepsrecht hè!
Hoe gaat het daar bij jou... hoop niet dat je een geweertje gaat aanschaffen, want daar bij jou is alles mogelijk zo te zien!
Nou tot snellies,
kuzz Carlijn

Add Comment

Use this image in your site

Copy and paste this html: